luni, 28 martie 2011

Condamnat...!?!

Zilele friguroase au rapus acest biet suflet care a zacut zile intregi, in suferinta, in strada, privind cu speranta la trecatorii nepasatori. Cand abia mai putea respira si isi astepta resemnat moartea, cineva s-a indurat de el si l-a dus la o clinica veterinara iar intamplarea a facut sa fie chiar clinica cu care colaboram noi.

Asa am cunoscut acest caine deosebit care, desi aflat efectiv la capatul puterilor, isi infrunta soarta cu demnitatea cu care numai un animal o face. Nu se plange de nimic, este doar recunoscator pentru orice clipa de afectiune si caldura i se ofera, multumeste tacut privindu-te in ochi pentru ca apoi sa-si plece umil capul inapoi in pamant.
Este grav bolnav si desi i s-a intins o mana de ajutor cand a fost adus la cabinet, este tot un caine condamnat. Pneumonia severa de care sufera necesita tratament intensiv, supraveghere, samd.
El insa urmeaza sa se intoarca in strada, la fel de singur si la fel de bolnav cum a fost adus iar in plus, cu un suflet poate mai sfaramat pentru ca….a crezut ca are o sansa…si n-a avut-o. Persoana care l-a adus nu il poate lua nici acasa, nu ii poate acoperi nici costul tratamentului.
Suntem disperati de cand am aflat de soarta acestui biet suflet fara speranta si nu stim cum dar stim ca trebuie sa-l ajutam. Dupa cum stiti suntem depasiti de atatea animale suferinde si de aceea, apelam si acum la voi, prietenii nostri. Ajutati-ne sa ajutam acest biet suflet condamnat, ajutati-ne ca impreuna sa-i aratam ca speranta nu a murit si ca si el poate cunoaste caldura si iubirea de acum inainte si poate avea o sansa la o viata adevarata.







vineri, 18 martie 2011

Cazul REGINEI

La sfarsitul lunii trecute am primit un apel foarte alarmant, undeva langa o padure a fost abandonata o catelusa care a primit multa bataie de la cel care a avut-o inainte plus ca i-a omorat si puii........Ne-am urcat dis de dimineata in masina si am plecat in acel loc sa o ducem la noi............am reusit sa o ducem si dupa consultatii, radiografii....analize etc sa constatat ca are o gaura mare in cerul gurii, nimeni nu stie cum sa intamplat acest lucru se poate si de la bataia care a primit-o sa i se fi rupt acel os palatin de care se sprijinea membrana din cerul gurii...........cert este ca a fost operata dar nu sa reusit inchiderea gaurii deoarece neexistand acel os este slaba membrana care se rupe tot timpul..........acum cautam disperati ajutor, am vrea sa i se faca ceva artificial acolo ca sa reziste........sau orice va fi nevoie inclusiv sa mergem in alta tara sa putem sa o facem bine pe REGINA....mai jos un film de azi...