joi, 26 iunie 2008

Incepe calvarul cu TOMY



De ce mi-a fost frica nu am scapat,incepe Tomy sa se simta foarte rau,am salvat atitea catei de parvo,nu inteleg de ce pe ei nu pot,Tomy isi revenise cu totul,ca ieri sa aibe decadere,nu-mi vine sa cred ca mi se intimpla asta dupa atita tratament,sunt ata de necajita ca inca un sufletel s-ar putea sa dispara incat nu mai am chef de nimic,Vetul vine de 2 ori pe zi si ii face tratament,respect toate indicatiile,nu stiu ce as putea sa mai fac?

3 comentarii:

Unknown spunea...

vaii...noi acum avem in casa un catel maidanez care a fost lovit de masina..si sufera saracul...veterinarul vine maine la 10 sa il consulte..dar adica mai sunt 9 ore pana atunci..nu-si poate misca picioarele..frate, rau e cand vezi ca cineva sufera si nu iti sta in putere sa ajuti. Simt ca alea 9 ore pana dimineata o sa le petrec treaza...urasc neputinta. CURAJ insa tuturor in aceeasi situatie, au atata nevoie de noi ca ar fi pacat sa cedam. PENTRU EI!!

Unknown spunea...

Of!Saracutul,sper sa se faca bine,asa avem pe catelul ZORBA,a ramas saracutul cu un picior pe care il taraie,dar este fericit,te rog PITZI sa ne scri ce se mai intimpla cu catelul?

Unknown spunea...

a murit azi dimineata..la 10 venea vetul si cand am mers sa o iau la fara 20 era moarta. asta e..macar chinul meu cu cateii s-a terminat. si al lor la fel. acum o sa castrez mama cat mai repede ca nu mai rezist la o alta experienta. mentionez ca anul trecut cateaua a facut 11 pui si i-au omorat vecinii pe toti odata. deci...