sâmbătă, 29 august 2009

catei salvati de la CLUJ!!!









Acum o ora ne-au sosit acesti dragi catei ,pe care daca nu ii luam ,erau in mod cert omorati,asta era soarta lor sigura,asa ca am acceptat sa-i primim la noi,pana vor merge la adoptii.Incet,incet putem face tarcuri pe orase,chiar din Cluj nu aveam.Sunt atat de dulci,de infometati,de fericiti ca au ajuns la noi,cum nu va puteti inchipui,cand le vezi ochisorii,uiti de grijile care te asteapta.

2 comentarii:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Unde ati gasit acesti catelusi??? Si unde ii duceti?
Colaborati cu vreo asociatie din Cluj?
Din pacate noi nu reusim sa strangem fonduri pt un loc unde sa adapostim animalutele dupa sterilizari sau alte operatii. Ne chinuim de numa-numa doar cu bani proprii sau stransi cu chin cu vai de pe la prieteni. Dar sunt foarte putini. Si ce strangem folosim la sterilizari.
Voi cum va descurcati? Am vazut in poze ca aveti masina si ustensile profesionale de prins cainii. Noi fugim dupa ei pe strazi, aruncam paturi pe ei si noi peste ei. Suntem muscate, lovite, etc.
Mi-ar place sa aflu ca am putea colabora cu cineva.
Mult succes.

Unknown spunea...

catelusii acestia nu i-am gasit noi,s-a facut apel disperat sa-i luam,deoarece erau in ecarisaj Cluj,si se spunea in apel vca au zilele numarate daca nu ii salvam,asa ca asta e in mare povestea lor,de cand i-am luat,am avut probleme au fost foarte bolnavi,dar acum dupa tratamente sunt extraordinari de bine,asa merg spre adoptii.