luni, 5 aprilie 2010

O catelusa salvata in prag de sarbatori

Ne bucuram ca si in aceste sarbatori,am putut fi de folos,unui animalut mic si dulce,pe care au botezat-o salvatorii cu numele de: SASHA,ea a fost scoasa dintr-o toaleta publica,plina de mizerie,mirosea ingrozitor,si mai avea putin pana sa isi dea ultima suflare.Sansa vietii ei au fost doi tineri,sufletisti,care plecasera la cumparaturi,dar nu au mai ajuns,fiind nevoiti sa o curete si sa o duca la medic pe SASHA,care acum se afla la noi,unde o vom creste mare,va primi toate vaccinurile,iar apoi vom cauta o familie care sa o iubeasca si sa o ocroteasca ca sa nu mai treaca prin chinurile mortii.Mai jos va pun scrisoarea celor doi tineri:

"Buna ziua, va trimit acest e-mail pentru ca v-am promis ca va voi da adresa mea. As vrea inca odata sa va multumesc ca ati luat-o pe sasha, pentru ca aceste Sarbatori Pascale sunt sigura ca i-au schimbat total viata, nu va mai suferi..A ajuns cu siguranta intr-un loc bun, la niste oameni extraordinari. Durerea si neputinta de a o tine la noi, s-au schimbat intr-un sentiment de liniste sufleteasca ca a ajuns intr-un loc bun, unde este hranita si ingrijita. De aceea am promis si inca o mai fac, ca voi incerca si eu, asa cum pot, sa va sustin si sa va ajut. La fel si prietenul meu, Fabrizio.Asa ca noi suntem la dispozitie oricand aveti nevoie, si pentru orice.
Sunteti niste persoane speciale, cum putine se mai gasesc in aceste zile.Si va multmim inca odata pentru tot ce faceti pentru acele mici sufletele. Cu mult drag, Ivona si Fabrizio."



2 comentarii:

Anonim spunea...

ne bucuram cand mai vedem si barbati care se implica in actiuni ce dovedesc sensibilitate fata de animale...de obicei, la acest capitol, domnii ne-au lasat sa credem ca a iubi animalele e o preocupare "mai feminina"...

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

ce dragut, si catelusul si gestul tinerilor. Bravo lor. Doamne Da sa fie cat mai multi asemeni lor.