marți, 15 iunie 2010

Povestea lui MUCKY!!

Sa va spun povestea mea trista. Am 2 ani si sunt un baiatel cuminte, dar nu inteleg de ce a trebuit sa fiu pus in lant. De ce nu ma mai doresc si vor sa ma arunce in strada?! Intr-o zi, baietelul familiei unde stateam m-a luat asa cu lantul si m-a dus intr-un loc unde erau multi, multi catei si a zis ca el ar avea grija de mine incontinuare, insa parintii lui nu il mai lasa zicandu-i sa imi dea drumul pe strada, dar el totusi asa mic cum era s-a gandit sa gaseasca o solutie si sa nu ma arunce pe strada sa raman al nimanui si infometat si batut de altii.
M-a dus la adapostul APAM. Aici am inteles ca nu m-au putut primi imediat din cauza spatiului. Puteam fi primit numai daca un catel era adoptat. Cei de la APAM nu m-au lasat totusi si au gasit solutii pt mine pana s-a eliberat un loc. Au venit au vorbit cu familia si le-a explicat sa nu ma lase in strada si sa ma mai tina cateva zile. Au venit zilnic si mi-au dat mancare, m-au deparazitat si dupa cateva zile un catel din adapost a fost adoptat. Ce moment fericit pt mine a fost cand am ajuns in adapost. Acum sunt liber sa fug prin tarc, urmeaza sa fiu castrat, deja am primit si vaccinul si dupa aceea sper ca o familie ma va adopta, va avea grija de mine si nu ma va mai abandona.
Sunt foarte destept, sunt metis de ciobanesc german, merg frumos in lesa, nu ma cert cu nimeni, acum stau in tarc cu 2 catei si m-am inteles din prima cu ei fara probleme. Nu imi place sa fac pe sefu, ii las pe altii, eu sunt linistit acum ca nu mai trebuie sa stau in lant. Sunt liber si mananc pe saturate.

PS Final fericit MUCKY are acum familia lui,urmariti filmul

3 comentarii:

Cristi spunea...

Bună ziua, vă trimit acest mesaj în speranţa unei colaborări de link exchange.
Dacă sunteţi de acord, trimiteţi un mesaj cu numele blogului si adresa :)

blogurile cu care doresc să fac acest schimb sunt :

titlu : Cure de slabire
adresa : http://curedeslabirenoi.blogspot.com/

titlu : Moda in top
adresa : http://modaintop.blogspot.com/

Numa bine :)

Anonim spunea...

catelul asta e de-a dreptul frumos!!!..cum au putut sa-l abandoneze!!??...de multe ori ma gandesc daca astfel de oameni incapabili, ar mai avea dreptul vreodata sa adopte animale!!!...

copilul familiei, insa, tot respectul!!

sa intelegem ca deja a fost adoptat??

VICTORIA spunea...

adresa blogului este:
http://www.animalesalvate.blogspot.com/

da.Mucky are acum casa lui,unde este iubit si apreciat asa cum si-ar dori orce animalut.