luni, 28 martie 2011

Condamnat...!?!

Zilele friguroase au rapus acest biet suflet care a zacut zile intregi, in suferinta, in strada, privind cu speranta la trecatorii nepasatori. Cand abia mai putea respira si isi astepta resemnat moartea, cineva s-a indurat de el si l-a dus la o clinica veterinara iar intamplarea a facut sa fie chiar clinica cu care colaboram noi.

Asa am cunoscut acest caine deosebit care, desi aflat efectiv la capatul puterilor, isi infrunta soarta cu demnitatea cu care numai un animal o face. Nu se plange de nimic, este doar recunoscator pentru orice clipa de afectiune si caldura i se ofera, multumeste tacut privindu-te in ochi pentru ca apoi sa-si plece umil capul inapoi in pamant.
Este grav bolnav si desi i s-a intins o mana de ajutor cand a fost adus la cabinet, este tot un caine condamnat. Pneumonia severa de care sufera necesita tratament intensiv, supraveghere, samd.
El insa urmeaza sa se intoarca in strada, la fel de singur si la fel de bolnav cum a fost adus iar in plus, cu un suflet poate mai sfaramat pentru ca….a crezut ca are o sansa…si n-a avut-o. Persoana care l-a adus nu il poate lua nici acasa, nu ii poate acoperi nici costul tratamentului.
Suntem disperati de cand am aflat de soarta acestui biet suflet fara speranta si nu stim cum dar stim ca trebuie sa-l ajutam. Dupa cum stiti suntem depasiti de atatea animale suferinde si de aceea, apelam si acum la voi, prietenii nostri. Ajutati-ne sa ajutam acest biet suflet condamnat, ajutati-ne ca impreuna sa-i aratam ca speranta nu a murit si ca si el poate cunoaste caldura si iubirea de acum inainte si poate avea o sansa la o viata adevarata.Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!