marți, 14 iunie 2011

URGENT TRANSPORT - CONSTANTA sau BUCURESTI - ARAD

Asa suna un apel din forumul de animale

"A aparut ...dintre linii...o imagine de groaza...nu stiam de ce lumea o gonea, cainii o latrau unii o muscau. De cand am vazut imaginea de cosmar nu am mai fost om, in ziua aceea nu am facut nimic, nu am mai gasit-o cand am plecat de la servici.In noaptea aceea nu am putut dormi. Vineri dimineata era acolo iar chircita si ghemuita de ceilalti caini, cu piciorul ei cu piele atarnanda si oase iesite, picior cangrenat.M-am umflat de plans si am spus ca nu pot sta indiferenta la atata durere.


Am chemat un doctor cu SUFLET MARE, un doctor care mereu vine cand este chemat de cate ori avem o urgenta, vine fara bani, de dragul acestor animale Este doctorul Rabu Radu de la 3R VET, a venit a vazut-o a doua zi la ora 8 a fost a luat-o,a operat-o a adus-o...toate acestea fara a solicita vre-un ban a spus ca "banii sa fie ultimul lucru la care sa ma gandesc" ca am salvat-o de la moarte ca murea si e pacat...(plata mea a fost aproape nula) De vineri pitica a ramas la mine la servici si eram disperata ca din seara aceasta nu mai aveam adapost pt ea.

Acum pitica si celalalt pui se afla intr-un colt de RAI, canisa BLUEANGEL, o doamna cu suflet cum rar intalnesti d-na doctor Mihaela Teodorescu s-a oferit sa ii ia acasa pe amandoi nua fost de acord nici sa gandeasca ca ar mai ramane vreo clipa in primejdie langa liniile de cale ferata unde cainii sunt mutilati, omorati...necajitii sortii...

deasemeni...soarta le surade la amandoi...

Acesti PITI-ci vor ajunge la Doamna Victoria - ingerul cateilor si al tuturor animalutelor care nu a stat sa se gandeasca ca are deja prea multe suflete acolo...alt colt de RAI...la APAM MINIS...unde toti nefericitii isi gasesc camin.

Aceasta e povestea ei...a catelusei"
Niciun comentariu: