joi, 8 octombrie 2009

MUCKY a ajuns la noi








De acum MUCKY este in siguranta la noi,am avut noroc ca MAX sa fie adoptat,asa ca scumpa de CLEO care era tare necajita ca fratiorul ei a plecat,acum e fericita ca il are pe MUCKY,este o joaca continua acolo,dragul de Mucky este vaccinat si urmeaza sa fie castrat.Vedeti poze cu el cum este adus pe jos de catre ginerele meu,ptr ca nu a vrut sa urce in masina,si ca sa nu se streseze,a hotarat sa il aduca pe jos,asa a venit foarte fericit si bucuros.

3 comentarii:

Anonim spunea...

animalele sunt importante in viata omului,sunt multi oameni care nu observa treaba asta. http://presazice.wordpress.com un reportaj cu animale.

bianca spunea...

din pacate sunt atatea animale abandonate, si mai rau, maltrate si chinuite din indiferenta, dar cel mai infiorator, din placere!!!!
vom avea oare cultura necesara sa militam cu adevarat pentru drepturile animalelor, sa avem Politia Animalelor si pedepse aspre pentru cei cae aleg constient sa le faca rau????
daca nu ii iubiti, macar sa nu le faceti rau!
pana la urma, noi, cei la care ne pasa trebuie sa facem diferenta!
oameni buni, ei depind de noi!

bianca spunea...

ah, acum imi dau seama ca fac apel la oamenii care nu iubesc animalele, si care, cu siguranta nu ar intra pe blog...
imi cer scuze, aici sunt doar iubitori de animale si oameni cu suflet mare! :)
oameni ca si d-na Victoria fac diferenta, dar si noi putem!
de la 2 euro, pana la mancare si voluntariat, si in cel mai fericit caz, un camin cald si sigur, plin de iubire si afectiune neconditionata, asa cum ne ofera ei noua!