vineri, 18 decembrie 2009

Despre cei 2%

Vreau sa multumesc tuturor persoanelor care au avut incredere in noi,si au facut efortul sa mearga sa depuna declaratia cu cei 2%,pentru asociatia noastra.A fost un numar neasteptat de mare,din toate colturile si orasele tarii,am fost atat de fericita sa vad ca nu luptam singuri,ca avem atitea oameni care ne sprijina,si nu ne uita.Dintre persoanele care au adunat multe fise pentru noi,facand un adevarat voluntariat pentru animale,pot sa enumar pe d-na Mariana din Arad si pe d-l Calin din Satu Mare,care au facut un adevarat maraton.Vreau sa fiti convinsi ca acesti bani care ne-au venit in prag de iarna,in jur de 8000 de lei,ne-au fost de un real folos,ne-au facut sa avem o iarna fara grija zilei de miine,sa putem recupera banii pe care ii imprumutasem sa terminam casuta pisicilor,deoarece nu reusisem sa adunam decat 1600 de lei,iar materialele pentru tarc si casuta depasisera suma de 5000 de lei,nu mai vorbesc de manopera.De aceea avem multa recunostina pentru toti aceia care au facut posibil ca aceste pisicute,care stateau in frig,in nesiguranta,fiind posibil ca in orice moment sa se intimple o nenorocire,aici avand si atitea catei,care multi nu agreaza pisicile,acum ele sa aibe o casuta cu pereti dubli,termoizolata,si o curte numai a lor,iar de cand a inceput frigul,ele au bec cu infrarosu,care le aduce caldurica.Multumim si va rugam ca si la anul sa nu ne uitati.Acum pun poze la la stadiul cand terenul unde este acum casuta,era plin de balarii si pana la stadiul actual,ca sa vedeti realizarea voastra a tuturor.In numele animalutelor si a familie mele VA MULTUMIM!




























































3 comentarii:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Foarte, foarte frumos ceea ce vad in poze. As vrea sa ajungem si noi la stadiul ala. Felicitari pt efortul vostru. Sarbatori fericite!

Unknown spunea...

draga Brandusa,
La cat lupti si tu pentru animalute trebuie sa reusesti din zi in zi mai mult,oimbratisare de la noi toti

Anonim spunea...

Doamne Victoria, sunteti niste oameni extraordinari! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa va continuati misiunea asta superba pe care v-ati ales-o! am plans o gramada azi citind blogul tau... mi-am promis ca incepand de azi, pe langa cei 2% pt care am completat deja formularul si pt care mai astept doar raspunsul tau, voi dona lunar catre contul indicat de tine in pagina de start macar cate 50 ron. e o suma modica in comparatie cu nevoile animalutelor pe care le ingrijesti, dar ma gandesc ca putinul de la mine, putinul de la alti oameni sufletisti, s-o strange macar de-un saculet de mancarica sau o consultatie la vet de care poate avea nevoie un catelus sau o pisicuta amarata.
Carmen