miercuri, 20 iulie 2011

Durere…disperare si o lupta crunta pentru viata!

Este doar un copil. Un copil care n-a avut niciodata copilarie, niciodata stomacul plin, n-a stiut niciodata ce inseamna bucuria, un copil care a deschis ochii pe langa o sosea intens circulata, intre masini, camioane, tiruri circuland in viteza, un copil care si-a vazut fratii murind rand pe rand si apoi mama sub rotile necrutatoare.
A incercat sa supravietuiasca singura desi nu stia cum insa a ajuns si ea sub rotile unei masini. Ramanand cu trupul sfaramat in mijlocul drumului si urland de durere angajatii unei benzinarii, mirati ca inca traieste, au dus-o in spate sub un utilaj…sa moara “linistita” si …sa nu le strice peisajul. Trei zile a zacut acolo singura, fara apa, fara mancare, fara sa se poata misca si urland de durere dar … ea nu a vrut sa moara…a vrut sa traiasca! A refuzat sa moara si a luptat cu ea, cu corpul ei care ceda, singura, in durere…asteptand...sperand!
N-a asteptat in zadar cum asteapta multe animale din Romania. A luptat, a sperat si ruga i-a fost ascultata … i s-a dat o sansa la viata …a ajuns intr-o clinica veterinara, i s-au facut investigatii/radiografii iar verdictul a fost crunt: ruptura de diafragma, hernie si ambele picioare din spate fracturate in mai multe locuri.  
Nici macar la aflarea diagnosticului nu s-a dat batuta! A implorat cu privirea…a promis ca va lupta in continuare…a “spus” ca vrea sa traiasca! A fost operata de urgenta pentru ruptura de diafragma care o impiedica sa poata respira si si-a demonstrat inca o data dorinta de a trai. A fost o operatie extrem de dificila pe care a suportat-o cu stoicism si din care a iesit…in viata! Privirea ei dupa operatie spunea parca “Vezi? Vreau sa traiesc, suport orice, ajutati-ma!”
Nu…chinul nu s-a terminat…ea stie si nu vrea sa renunte! Mai trebuie sa suporte o interventie chirurgicala pentru o hernie cu complicatii la vezica urinara si abia apoi va trebui sa suporte mai multe interventii complicate pentru fracturile picioarelor.
Chinul prin care a trecut acest suflet pana acum este groazninc, chinul pe care trebuie sa-l suporte de acum inainte acest suflet, operatiile la care trebuie sa fie supusa si recuperarea….sunt crunte… insa…vrea sa traiasca, lupta cu toate puterile pentru asta iar noi, uitandu-ne in ochii ei, i-am promis ca vom face tot este omeneste posibil pentru ea!
Am numit-o ALINA …viata ei depinde enorm, din pacate, de orice “penny”. Are nevoie de multe interventii chirurgicale, de mult tratament, iar noi facem cu greu fata tuturor cheltuielilor.  
Din nou apelam la dvs., prietenii nostri, prietenii necuvantatoarelor din grija noastra…ajutati-ne sa ajutam acest suflet! Avem atat de multe animale in grija, fiecare cu nevoile sale, incat va rugam si acum sa ne ajutati s-o ajutam si pe ALINA, sa ne ajutati sa-i oferim sansa la viata pe care o implora si pe care o merita!
Va multumim! 









Un comentariu:

john spunea...

E bine sa iubesti si animalele...