joi, 3 decembrie 2009

Ajutati-o pe DANIELA!!

Este un strigat de ajutor pentru prietena noastra Daniela,din Galati,care are in casa 27 de pisici si 3 catei,si din acest motiv a fost nevoita sa se mute la tara la 30 de km de Galati,toate animalutele ei sunt salvate din situatii cumplite,majoritatea au ramas cu handicapuri,oarbe,cu deformatii de mandibule,paralizate etc.Acum este disperata deoarece in prag de iarna a fost nevoita sa elibereze aparatmentul si sa se mute in casa pe care au reusit sa o construiasca dar care din pacate,are numai acoperis ,geamuri si usi,pana aici au reusit sa ajunga.Poate printre cititorii nostri se  vor gasi oameni cu suflet mare care sa o ajute pe Daniela,orice ajutor este binevenit,sau oameni din zona care ar putea ajuta cu materiale,sau voluntariat.Mai jos pun blogul Danielei unde sunt toate datele ei actualizate si reale.Multumesc.
http://www.animaluteleluidaniela.blogspot.com/

5 comentarii:

Sapte pisoi spunea...

Buna ziua,

As vrea sa-i trimit cativa banuti Danielei. Sunt intr-adevar de ajuns aceste date pt. a trimite un mandat postal
PAUN DANIELA
Loc.Galati
Jud.Galati cod.800422?
Numai numele, localitatea si codul postal?

Unknown spunea...

Multumesc mult pentru gestul tau,daniela s-a mutat intr-un sat,ca sa poata construi pisicilor un spatiu numai al lor,deci adresa din acel sat nu o are inca pe buletin,dar daca vrei sa o ajuti cu niste banuti,te rog frumos trimite in contul ei in lei, direct,care se afla pe blog,are card acolo si poate scoate.
Inca odata multumesc mult,are nevoie de noi toti,este o femeie deosebita,dedicata animalelor si garantez pentru cinstea ei.

Sapte pisoi spunea...

Multumesc mult pt. informatii. N-am facut niciodata un transfer bancar, trebuie sa am cont la Raiffeisen sau trebuie sa merg la o sucursala a lor? Nu se poate face si online, presupun?

Unknown spunea...

Se poate trimite si de la posta,si de la orice alta banca,dasca ai cont online,bancar,cred ca se poate si asa

Sapte pisoi spunea...

I-am donat azi 100 RON Danielei. Sper sa-i fie de folos, imi pare rau ca nu am putut mai mult. Sper si sa reuseasca sa mai posteze pe blog, sa stim si noi cum se descurca.