luni, 9 mai 2011

REGINA a fost operata a doua oara

A fost operata a doua oara,acum o hranim prin tub ca sa se poata vindeca operatia,macar daca era ultima interventie.........dar se pare ca refacerea este mult mai complexa decat am sperat. Dar ea este fetita mea draga si o voi griji pana la capat cu toata dragostea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

of, ce privire blanda si neputincioasa are !!..dar mai are ceva: noroc pentru faptul ca te-a intalnit pe tine !!

Anonim spunea...

Draguta de ea, cum se simte?
Am si eu un catel, Lucky, gasit mai mult mort decat viu dupa ce zacuse o saptamana pe marginea drumului, in ger. Si el a fost batut crunt, avea maxilarul rupt in bucati si a fost operat de doua ori pentru ca era plin de infectie si o parte din bucatile de os necrozasera. I s-a extirpat o parte din gingie dar a ramas cu o gaura mare in palatin, cavitatea bucala comunicand cu caile nazale. Acum caut pe cineva care are experienta necesara pentru a-l opera si a-i reface palatinul, pentru ca prognosticul este destul de sumbru daca nu se face aceasta operatie.
Mi-ar placea sa comunicam si sa facem schimb de experiente pentru ca din ceea ce vad cazurile noastre sunt similare.
Adresa mea de mail este danielasuceava@yahoo.com

Unknown spunea...

Din pacate noi ne-am interesat si in Germania a fost chiar fiica mea direct la un cabinet acolo si operatia s-a facut exact asa cum trebuia, i s-a luat membrana din alta parte si sa refacut gaura dar din pacate din noua am revenit la aceias problema......ca sa refaca osul palatin este nevoie sa ia o bucata de os din coasta plus ca este riscant ca operatia sa nu reuseasca.......acum suntem in mare impas